Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION CONFIDENT SET

RM119.00

17.1k sold

1783 Customer Reviews

694 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. SUZILLAH

    mmg best gila foundation ni..dah beli 3x dan xpenah mengecewakan!

  2. WAN ROSMINI WAN HASAN

    Barang sudah sampai dengan keadaan baik dan selamat terima kasih..

  3. RIEZANA ZAINAL ABIDIN

    Setahun lebih dah setia Luxe ni. paling best fd ni sebab boleh cover parut parut gelap kulit muka pun peloles. kulit i jenis kuning langsat tapi i suka shade natural dari beige. natural punya code ni sesuai untuk yang medium skin la tak cerah tak gelap dia so so je. recommended sangat

  4. NOOR HAZIRA BINTI MOHAMED ABDUL RAHMAN

    terima kasih pengantaran cepat seller pun baik..saya beli ya

  5. SABARIAH

    Alhamdulillah terbaikk.. 1st time nak cuba harap sesuai dgn kulit.Seller sgt bagus respon msg buyer.Tq dear xsabaq nak cuba.love sgt.

  6. HAJAR RUSLI

    Mmg trbaikk bagus sngat luxe foundation guna sikit pon dah cover satu muka, foundation wangi je saya suka! Thankyouu

  7. FAZLINAWATI BINTI ABDUL

    Selamat sampai yeay Alhamdulillah. Mak saya suka ?????? warna beige sesuai dengan kulit mak saya.

  8. NAERA BT MOHD SAAD

    barang diterima dalam keadaan baik.best coverage

  9. SHAHZIRAH BINTI MOHD

    Cepat barang sampai.. semalam order hari ni dah sampai….saller ni baik… sebelum ni adik beli cream ni dia pun cakap suruh beli dengan saller ni

  10. NAZA FARHANA

    Penghantaran cepat, produk ok. Bpuas hati, packaging kemas dan bagus… Tq seller

  11. MOHD NUR NIKMAN BIN MD YUSOF

    Tq seller yg baik hati…sekejap aje brg sampai… dpt dree gift lagi..lepas ni boleh repeat order lagi..

  12. NUR AISYAH

    suka sgt sbb dpt gift plak tu… dh cuba pakai , mudah & cantik je rasa kulit.sy

  13. RAEVARTHY

    Full coverage sesuai tuk skin yg byk parut hitam ada jerawat batu bekas2 jerawat kawah tu.Mmg full coverage.. Tahan lama

  14. NOR ZAHIDAH BINTI ZAINAL

    2nd time order.. parcel in a good condition, fast delivery.. order smlm, arini dpt da.. tq so much.

  15. NURAIN BT MD YUSOFF

    Memang selalu repeat guna foundation ni..tbaik.Pghantaran yang cepat & bungkusan yang kemas

  16. SHEFA NORHAFIZAH BT SALLEHUDDIN

    Barang dah smapai..penghantaran cepat . Semalm order harini dah dpaat..thank you seller

  17. AINULFATHI

    Dah dapat. Fast delivery betul laaa. Puas hati.Love it so much. Bru je nk try Foundation ni. Tgk byk feedback je. Huhu. Kalau best blh repeat lagi. Thankyouu so much. Lot of love ?? excellent service ?? ?? ??

  18. NUR SYAKILA

    Barang dah sampai…tq seller byk sgt free gift…seller respon cepat… pengeposan pun cepat…sy beli ye…next time nk order lagi..sy bg ????

  19. ASMIDA BINTI MAT AMIN

    Alhamdulillah stock sudah selamat mendarat Di negeri Perak.. Hehe hehe.. Happy sgt sgt sgt.. Seller sgt friendly.. Free gift sgt banyak.. Penghantaran sgt cepat.. Nnt nk repeat lagi.

  20. ROZIAH

    Terbaik Foundation pon mmg coverage,Pakai dari pg pakai malam pon masih maintain makeup.. bebaloi dgn harga dia.. ?????? pasti akan beli lagi

  21. NUR AINUN ABD SAMAD

    Thank you seller.. beli foundation dapat free gift beauty blender lagi..fast delivery .. tak sabar nak try.. harap2 ngam dgn kulit muka..kalau okay, boleh repeat order lagi thanks thanks thanks

  22. AZIE

    Foundation selamat sampai dengan baik,, banyak free gift dapat.. Xrugi beli di sini.. Thanks seller,, nanti Akan repeat order lagi..

  23. SITI NABILAH ABU BAKAR

    Terbaikkk lah, ?????? barang sampai awal.. Postage on time…  Seller ramah pulak tu.. Mmg recommend laa dekat kedai ni, snng sgt nk berurusan. Lepas ni repeat sni jaaa.

  24. NURSHUHADA BINTI MOHAMAD NAWI

    penghantaran yg cepat dan pembungkusan yg bagus… full cover..tq seller.. terbaikkkk

  25. TENGKU INA SAKINAH BINTI KU ISMAIL

    Sampai dah..tq seller..penghantaran yang pantas..barang semua elok..nanti kite order lagi..

  26. NORMAHAYATI

    Yeah luxe sudah sampai.. Tak sabar nak try ni… Free gift pun bole than juga.. Ingtkan dpt sikit jaa.. Mcm Mcm seller bagi. ?????? Boleh laa sapa sapa nak beli dgn dia.. Lepas tu kalau tak tahu boleh tanya dia nnt dia tolong. Ap2 pun tq seller.. ????????????

  27. NOR JULIANA BINTI JAMRI

    Tq seller for the freegift..baru nak mencuba foundation ni..hrp2 sesuai la dgn sy..delivery cepat giler..thanks

  28. SITI AISYAH

    Penghantaran yang sangat cepat dan pantas..barang diterima dalam keadaan yang sangat baik

  29. NORMAZLIN IBRAHIM

    Dapat barang free gift yang sangat bagus and recommend kedai ni untuk beli barang!!!

  30. LEA

    Memang terbaik dh guna memang best sgt penghantaran pun cepat

  31. LILY ROSWITA

    Barang sampai dlm keadaan baik…dah pki td…cantik…tekstur ringan, xmelekit, xberminyak..will reoder..tq seller…fasr delivery??

  32. LIZAWATI BAKRI

    penghantaran pantas..packaging bagus…recomended seller..will repeat next time.

  33. DIYANA ISA

    Best pakai foundation nie. Seswai juga utk kulit yg ade jrawat.. ringan je kt muka..

  34. IZZATI NASUHA

    Received brg dlm keadaan baik. Penghantaran sgt cepat. Tq for the free give. Suka sgt?

  35. NOR HIKMA BTE

    The best foundation ever! Thanks for the free gift ?? harga murah berbanding seller lain, love it

  36. SITI NURLIANA BT A ARIFF

    Terima kasihhhh, barang saya dh sampai dhh.. Penghantaran cepat, free gift pun banyak. Terbaik saya suka la shop ni.. Ni deal lagi laa lepas ni

  37. ZURITA

    Tq seller.. Best service terbaikkk sgt.. Condition barang pun keadaan baik. Sya akan repeat dgn seller ni..

  38. HASLINI ZARINA

    Best sangat dengan luxe,love gila foundation dia tak heavy, tak bertompok bila berpeluh, lagi berpeluh lagi glowing.sangat sangat recommend.

  39. YATYZALIT

    saya pakai luxe ni memg org cakap sesuai ngn syaa…dah repeat order beli 3 box dah dgn luxe foundation ni

  40. AZURA BINTI ZENON

    Baru try foundation luxe.. Mantap nyaa dia punya texture ??????

  41. ZULINDAZAYATI BINTI SETARAPA

    Best sgt foundation ni. Guna sikit sahaja boleh cover whole face. Mmg high coverage. Salah satu foundation yg terbaik saya pernah guna.

  42. ROSHARNIZAN

    First nk cakp, cantik sangat, akk suka tgk makeup nmpk cntik n glowing muka,sblum ni akk dh pkai mcm2 foundation.. Tepek bedak tebal nmpk jugk cacat cela kat muka,luxe tutp abis cela dekat muka, pakai foundation sikit dh cover, puas hati sgt2

  43. SYA

    Penghantaran sangat cepat, selepas pakai fd luxe… senang nak blend pkai sikit dh cover n nmpk glowing..

  44. HADDIJAH

    Hi nak bgi feedback, seronok pkai Luxe foundation nie calit skit2 jer… jimat rasanya… Dah sampai tmpat keje dah…Love sangat dgn luxe foundation ni

  45. NOR AZAH BINTI ABD AZIZ

    Hai, aritu sy ada beli n da pakai… just nak bagitau skrg luxe foundation ne mmg no 1… dulu pakai mac…alha… tp luxe mmg terbaik

  46. NORASHIKIN BINTI HAJI ABD AZIZ

    Brg dah sampai, sebb lama sangat tk makeup jd I makeup laa dgn pkai fd luxe ni, mmg love sgttt.

  47. EMILDA MARKUN

    Hi nak bagi feedback luxe, serius lawa and smooth je. Mcm tak pakai apa apa dekt muka. Lepas tu makin lama dia dkt muka makin sekata, glowing and paling penting pori2 dkt muka pun mengecil sejak pakai luxe ni. Tq seller

  48. RAMEZI HAMID

    Barang sampai dengan selamat,Penghantaran laju, texture foundation sangat best, sangat tahan lama bayangkan sya masuk kerja 6.30am balik pukl 5pm pun still glowing lagi in love laa dgn Luxe nih

  49. SITI HALIDA ISHAK

    Hi, just wanna share the result. Memang terbaik lah foundation Luxe ni, Love Teroks!!

  50. ALIYYA

    Babe I suka la foundation luxe. Dah pakai utk event malam tadi, kan kulit saya jenis yg cepat berminyak, dh habis event ada la berminyak tp sikit je kt bhgn hidung. Yg lain still on point. Yg penting jerawat pundpt cover

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *