Select Page
Sale!

ELEGANT SET COMBO

RM139.00

21.1k sold

1783 Customer Reviews

720 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. NORASMAH BT RAMLI

    Best sgt..ringan mcm xde letak ape2 pun kat muka..

  2. NORFAZIHA

    ringan smooth konfem cantikk super gojes letoppss. full coverage smpi muluss muka
    servis delivery sgt2 laju, seller pn respon chat laju..terbaik servis

  3. NOR HAMIDAH BINTI ABDUL MUIN

    Barang cepat sampai.. dan semua nya ok.. tq seller.. boleh repeat order lg..

  4. IMANINA NADIA

    memang foundation yang paling best penah pakai. senang untuk ratakan dekat muka… tidak bercapuk… tahan lama dan full coverage.

  5. NOR AMAL NAJWA BINTI SAINARUL

    Selamat terima dgn baik. Sesuai dgn skin tone sy, senang nak blend, tekstur pekat tapi ringan. Ada fragrance lembut mcm lotion, tapi tak overpower sgt. Lipmatte warna cantik. Recommended utk yg mekap nak ke kerja sbb cpt dan mudah nak apply.

  6. NOR AZREEN BINTI ZAKARIA

    Teksture dia sangat ringan dan full coverage. sangat puas hati.. Jerawat pon tak nampak bila pakai

  7. NUR SHAHIRA BINTI ZAHARI

    J&T lambat hantar sepatotnya 1 hari dah sampai. Tapi foundation dia sgt full coverage.. pakai sket dah cukup..

  8. IQA

    Alhamdullilah barang dah sampai dan dalam keadaan yang baik. Pembungkusan yang bagus dan penghantaran pun sangat pantas. Memang best guna luxe ni, elok jer blend ngan muka kita n tidak bercapuk bila berpeluh👍😁

  9. KHUZAIMAH

    Thank you so much seller received in good condition..easy to used..really satisfied with the result..TQ

  10. SURINA BINTI HAJI MOHD AMIN

    🤭 dari dulu nak beli xnak beli..risau gak tak ori..beli mahal. Last beli gak scan dan memang ori.. try dulu lah pakai shade ni. Rm99 memang berbaloi sy rasa. Blm try lagi foundation dia..tgok mua pakai mcm best je. Kalau best repeat lagi.❤️❤️❤️❤️ sukaa.

  11. HAFIZAH BINTI SAAT

    Memng bgus produk ni. Sblum ni pun prnh pakai tp order dgn seller lain..kali ni try order dengn seller ni pulk..sama kejadiannya…dh try pakai pun..memng puashati..tq seller👍👌😘

  12. SAZURLINA BINTI ISMAIL

    Dh try guna..mmg ringan texture ..cuma rasanya review kat fb tu overclaim sgt😅fd ni mmg ok cuma,sama je mcm fd yg lain..bila pegang muka,ada je kesan tggl kat tgn..kat fb tunjuk x tggl kesan kononnye😅..nasib baik senang blend cantik..tq seller..
    Good product quality
    Good value for money
    Fast delivery

  13. SAIFURA

    Belum try betul2 lg..tp td calit sikit kat muka nmpk mcm ok. Cover cela2 bekas jerawat di muka..xperlu dah pki powder..good service by seller…fast respons..tqqq.. InshaAllah ada rezeki nt kita try full set pulak.

  14. SOPHIA

    Saya sangat recommendkan foundation ni yang sangat coverage and sangat senang bila nak blend apalagi bila kulit kita ini ada masalah seperti berminyak dia boleh tahan lama serta dia kalis air sangat sangat memuaskan and bila buat makeup pengantin pun saya guna ini bukan hanya untuk saya sendiri 👍🏻

  15. AINOL

    Dh penah guna bnyk kali mmg tip top hasilnye..pakai sikit dh cover semua n rata..kaler beige ni pon sesuai dgn kulit plus rase ringan je pakai..mmg terbaik..tq to seller n abg JnT dh petang² pon still hntr barang lagi blh pkai time raya nnt..hehe 👍🏼🎊🎉🥳

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *