Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION GOJES SET COMBO

RM129.00

21.1k sold

1783 Customer Reviews

720 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. ELIANA ALIAS

    best Brush foundation baru tu. Lagi mudah akak blend foundation. Ni kali ke 5 akak repeat

  2. Nurfazeela

    Wow. Mcm tak caye dpt set makeup Tools Free.. Nasib tak beli loose je makeup tools.. Jimat duit akak beli pakej punya dapt free je makeup tools

  3. Ee Laine

    Bulu² nya lembuutt, batang berus pun jenis kualiti, berbaloi² beli wak.

  4. Ee Laine

    Bulu² nya lembuutt, batang berus pun jenis kualiti, berbaloi² beli wak.

  5. Nurbaity

    tak caye lak dapat free makeup tool dah la cantik..

  6. Munantan Binti Yasin

    size bag make up sesuai sgt untuk bwk travel.. Boleh isi semua makeup akk

  7. Nor

    yesss brush very smooth and foundation very full coverage

  8. nur syahidah anita

    please buy beauty blender ni sebab lembut kalau kena air confirm kembang besar lagi.mmg ber baloi

  9. Atie

    xnak komen psl fd sebab mmg beli bnyk kali dah.. Tp yang best free makeup tools.. Mmg rase sgt berbaloi

  10. Efaliza

    brush lembut sgt tk terlerai lah dia punya bulu tu. Mmg best pakej baru ni free makeup tool

  11. Roslinar

    Cantik

  12. JUNE-NAINI MOHD NOOR

    Sumpah sukaaa sangat sangt ,tu pon ltak sikit dah nampak oka sangat.. Sukaalaa nampk smooth je

  13. NURUL NOR FATIN HIDAYAH BINTI YACOB

    Hye sis, nak bagi feedback. Ni gambr masa saya jadi pengapit. Makeup by myself. 100% Luxe FD. No concealer, no compact powder no loose powder or etc. And puas hati gila bila makeup pukul7 pagi tahan sampai 12 malam. Tak crack langsung. Dengan photoshoot dalam keadaan hujan gerimis.Berpeluh nya lagi. After semua tugas selesai, saya check muka tgk mana yg perlu di touch-up. You know what? i’ve nothing to do. So satisfied. Thanks so much! Loveyaa

  14. CHEA SIAW MEI

    hai sis.. Tdi sye try guna luxe foundation mmg sdp sangat pkai.. Ttup hbis lah parut tu.. Lain lh yg sya pkai foundation sblum ni. Suka sgt..

  15. DMINUSBEAUTY

    Sis nak bgi feedback, Kawan ada tegur muka saya glowing guna foundation ni.. Full coverage dia ckp.. Masa tu lunch.. Mula guna risau juga sebab saya kan ada mslh kulit muka bminyak.. Td saya cuba makeup.. Mmg cantik..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *