Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION PERFECT SET COMBO

RM159.00

21.1k sold

1783 Customer Reviews

720 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. SUHAILA

    akak dah lama pakai tp haritu stop kjp. saje nk cuba fd lain tapi tak boleh sama mcm luxe so kalini mmg akak tak tkr dah

  2. Nurusuhada bte mohamed

    Best

  3. ROZETA

    dah compare dgn fd lain msh x leh lawan luxe foundation terbaik

  4. Anisah

    Penghantaran mmg laju. tkde ape nak komen sbb dah paka 9 bekas dh.

  5. ERNIE

    Dah pakai luxe almost 3 tahun. Plg best , plg full coverage

  6. Alice

    terima kasih bagi set makeup tool free. Brush dia sangat best. Haritu beli brush tu RM60 lebih satu. kalini dapat free je

  7. Masnita Abdul Ghani

    tk dinafikan luxe foundation full coverage.. terbaik

  8. Zainah Binti hjlandot

    Teracun dgn kwn office smpai terbeli luxe fd ni.. Tgk kwn paka cntk sgt nampak flawless n glow je

  9. Wan Nur Amira

    Muka akk penuh jeragat mmg akk nak cari foundation full coverage dan mcm2 fd akk paka. Semua tak tutup jeragat akk. Lepas try luxe fd ni baru boleh cover jeragat akk

  10. HUSNA AZHAR

    saje try fd luxe sbb tgk ramai mua pakai. Sjujurnya fd ni mmg xcapuk n sgt ringan

  11. Anita

    first time beli mmg rase mahal tp x dinafikan kualiti foundation ni mmg power. 1 bln lebih baru habis

  12. NADIA FARHANA

    mmg dah lama cari teksture mois ni sbb tak perlu paka tbal, paka sket dah cukup & full coverage

  13. HAIZAM AZILLA BINTI ARIFFIN

    kalini beli kat spupu sbb habis kene kebas fd sis beli haritu. Fd mmg terbaik

  14. SETIAH BINTI OSMAN

    mmg full coverage … Jeragt kt muka akak pon xnampak.

  15. SETIAH BINTI OSMAN

    mmg full coverage … Jeragt kt muka akak pon xnampak.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *