Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION SPECIAL SET COMBO

RM99.00

21.1k sold

1783 Customer Reviews

720 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. AZURA

    Excited gila pakai xhenti2 plk tu selfie dari tudung helok, jd xhelok still want selfie, Love sangat dgn luxe..

  2. SUMAIYAH MOHD AMIN

    Memg cover jerawat seketul sy la.. Best hehe, sya pakai elok.. Walaupun sy amek kod natural. Tp betul, xgelapkan muka n xnampak jadi kelabu pun, Hehehe.. Okeyy.. Rasa sesuai dgn warna kulit sy. Hehe. Then ni tgh ari dk tngok cermin xbercampuk.. Padahal dh kuar panas ke ekon, ekon ke panas.. hehhe terbaik lah

  3. NURUL SHAMILA

    Luxe memang the best, senang sangat nk blend.. Excited gila dapat terus je bukak and pakai. Luxe memang cover parut parut tu yang best

  4. HANANI ROSLI

    Ok sngt2.. Puas hati.. Tk menyesal beli.. Tapi rugi kalau tak beli..hehehe. Dh try semlm,sapu sikit pun terus boleh cover parut2 yg ada..krim dia pon sng nak ratakan kt muka. Memang best la

  5. ZULIANA AHAP

    Sis… Nakk bgi feedback luxe fd.. So cantik bila apply dkt skin kitee tauu.. Nmpk more glowing.. Mkin lama makin lawaa.. Takk bcapuk.. Nak mekap pon amek msa 10minit mcm too jee.. Jimat btol msa.. So in love.. Sye keje 7jam.. And muka lgsg tk becapuk mkin glowing..

  6. NUR JANNAH

    Best sgt.. Pegang muka pun, xd cap jari langsung.. Mmg recommended gila fd nii.. Terus cover smua benda dkt muka.. Finishing smooth jee…

  7. SARAHA

    Sikit je pakai.. Omaigod.. Full coverage.. Without any lghting or filter.

  8. NORAZIZAH BT

    Best nnti repeat lg, Luxe ni pkai dia senang bland… Tk capok, ttup cela kt muka..klo pkai kat muka ringan je.. Puas aty la sya beli luxe ni

  9. MASHITHAH BT SOFIYAN

    Foundation ok, ringan mcm x pakai fd. Bila sentuh muka xde melekit mcmx pakai apa2

  10. ZALINA BINTI RAZALI

    Penghantaran mmg tiptop cepatttt terbaikkkkk la sis. Foundation mmg ori sbb saya mmg pngguna luxe yg tegar hehehehe nnti kalau hbis boleh repeat dgn seller ni

  11. NUR AMIRAH HAZLIELY

    Hi sis, Memang best giler pkai foundation luxe ni, tak bercapuk langsung. Dan lipmatte dia pulak so soft sangat best pakai. Love sgtt dgn luxe

  12. SITI HAJAR BINTI MD SAAD

    Sis,semlm wedding aunty saya,time guna fd luxe tu terus fall in love sesgt sis,cantik..mudah blend n tk bercapuk pon, thankyou so much sis, nmpk berseri pulak muka.

  13. AMIRA SYAFIKA BINTI ANI

    Barang dah sampai..thank you seller…mmg 100% tutup cela, tp bg yg kulit kuning langsat, ianya nmpk mcm agak kelabu bila apply. Nnti repeat beige pula

  14. SITI NORASHIDAH ROZALI

    Brg smpai dlm keadaan baik??kotak tidak kemek????cream kena kulit yaa cntik??pengantaran pnts dan byk free gift????

  15. MUHAMMAD SYAFIQ BIN JAMALUDIN

    Suka sgt foundation ni.sesuai utk kulit saya..tak Naik jerawat dah mcm foundation lain…harga berpatutan…tahan la almost 2 bln utk saya…bila pakai rasa mcm x pakai apa2.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *