Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION SUPERB COMBO

RM219.00

21.1k sold

1783 Customer Reviews

731 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET RAYA

  1. Nurbaity

    tak caye lak dapat free makeup tool dah la cantik..

  2. Munantan Binti Yasin

    size bag make up sesuai sgt untuk bwk travel.. Boleh isi semua makeup akk

  3. Nor

    yesss brush very smooth and foundation very full coverage

  4. nur syahidah anita

    please buy beauty blender ni sebab lembut kalau kena air confirm kembang besar lagi.mmg ber baloi

  5. Atie

    xnak komen psl fd sebab mmg beli bnyk kali dah.. Tp yang best free makeup tools.. Mmg rase sgt berbaloi

  6. Efaliza

    brush lembut sgt tk terlerai lah dia punya bulu tu. Mmg best pakej baru ni free makeup tool

  7. Roslinar

    Cantik

  8. JUNE-NAINI MOHD NOOR

    Sumpah sukaaa sangat sangt ,tu pon ltak sikit dah nampak oka sangat.. Sukaalaa nampk smooth je

  9. NURUL NOR FATIN HIDAYAH BINTI YACOB

    Hye sis, nak bagi feedback. Ni gambr masa saya jadi pengapit. Makeup by myself. 100% Luxe FD. No concealer, no compact powder no loose powder or etc. And puas hati gila bila makeup pukul7 pagi tahan sampai 12 malam. Tak crack langsung. Dengan photoshoot dalam keadaan hujan gerimis.Berpeluh nya lagi. After semua tugas selesai, saya check muka tgk mana yg perlu di touch-up. You know what? i’ve nothing to do. So satisfied. Thanks so much! Loveyaa

  10. CHEA SIAW MEI

    hai sis.. Tdi sye try guna luxe foundation mmg sdp sangat pkai.. Ttup hbis lah parut tu.. Lain lh yg sya pkai foundation sblum ni. Suka sgt..

  11. DMINUSBEAUTY

    Sis nak bgi feedback, Kawan ada tegur muka saya glowing guna foundation ni.. Full coverage dia ckp.. Masa tu lunch.. Mula guna risau juga sebab saya kan ada mslh kulit muka bminyak.. Td saya cuba makeup.. Mmg cantik..

  12. AZURA

    Excited gila pakai xhenti2 plk tu selfie dari tudung helok, jd xhelok still want selfie, Love sangat dgn luxe..

  13. SUMAIYAH MOHD AMIN

    Memg cover jerawat seketul sy la.. Best hehe, sya pakai elok.. Walaupun sy amek kod natural. Tp betul, xgelapkan muka n xnampak jadi kelabu pun, Hehehe.. Okeyy.. Rasa sesuai dgn warna kulit sy. Hehe. Then ni tgh ari dk tngok cermin xbercampuk.. Padahal dh kuar panas ke ekon, ekon ke panas.. hehhe terbaik lah

  14. NURUL SHAMILA

    Luxe memang the best, senang sangat nk blend.. Excited gila dapat terus je bukak and pakai. Luxe memang cover parut parut tu yang best

  15. HANANI ROSLI

    Ok sngt2.. Puas hati.. Tk menyesal beli.. Tapi rugi kalau tak beli..hehehe. Dh try semlm,sapu sikit pun terus boleh cover parut2 yg ada..krim dia pon sng nak ratakan kt muka. Memang best la

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *