Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION SUPERB COMBO

RM219.00

21.1k sold

1783 Customer Reviews

731 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET RAYA

  1. QALSUM HASAN

    Memang suka luxe foundation berbulan tahan sebab pakai sikit je. Dia full coverage.

  2. SHUHAIDA

    2 hari je dah sampai .. masa nk order debar juga la takut tak sempat guna pula nnti… alhamdulillah thank you seller

  3. FAUZIANA

    mmg sgt ringan..dap² jer terus cntik.da guna Kali ke 2. Penghntaran mmg laju.seller cepat jer pos…

  4. NURULHUDA

    The best foundation i ever had..senang nk blend, cover 1 muka, igt dpt foundation je ade plk span nya skli.Tq seller..msti repeat lgi.Best gilerr kot. Tq seller

  5. NIK ASMAH HAMAD

    Alhamdulillah, barang dah sampai dengan selamat..banyak kali dah repeat..x penah mengecewakan.. TQ seller!

  6. SYAIDA BINTI

    Pakai sikit pun dah cukup tutup jeragat bekas2 jerawat.ringan dekat muka.lepas pakai ada effect glowing.tak rugi beli.makeup remover pun best free gift ada 4. Thankyou seller…

  7. JURANAH BINTI TUIN

    Dah try , dan memang full coverage,thanks seller

  8. RAIHANIE NGAREGA ABDULLAH

    Wow sangat cepat sampai..order semalam, hari ni dah sampai terbaik

  9. SITI HAWA ABU MANSOR

    Foundation nya best, full coverage tak melekit, boleh pakai foundation tanpa letak bedak..puas hati

  10. NORAIDAH BINTI BIDIN

    love terukkkkkk , tak pakai concealer apa pun mmg raw and smooth je

  11. MAS ZULIANA

    high coverage, boleh tutup redness Coverage foundation ni best sbb blh tutup habis parut² dekat muka.

  12. NORASMAH BT RAMLI

    Best sgt..ringan mcm xde letak ape2 pun kat muka..

  13. NORFAZIHA

    ringan smooth konfem cantikk super gojes letoppss. full coverage smpi muluss muka
    servis delivery sgt2 laju, seller pn respon chat laju..terbaik servis

  14. NOR HAMIDAH BINTI ABDUL MUIN

    Barang cepat sampai.. dan semua nya ok.. tq seller.. boleh repeat order lg..

  15. IMANINA NADIA

    memang foundation yang paling best penah pakai. senang untuk ratakan dekat muka… tidak bercapuk… tahan lama dan full coverage.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *