Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION PERFECT SET

RM159.00

17.1k sold

1783 Customer Reviews

694 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. AINOL

    Dh penah guna bnyk kali mmg tip top hasilnye..pakai sikit dh cover semua n rata..kaler beige ni pon sesuai dgn kulit plus rase ringan je pakai..mmg terbaik..tq to seller n abg JnT dh petang² pon still hntr barang lagi blh pkai time raya nnt..hehe 👍🏼🎊🎉🥳

  2. SOPHIA

    Saya sangat recommendkan foundation ni yang sangat coverage and sangat senang bila nak blend apalagi bila kulit kita ini ada masalah seperti berminyak dia boleh tahan lama serta dia kalis air sangat sangat memuaskan and bila buat makeup pengantin pun saya guna ini bukan hanya untuk saya sendiri 👍🏻

  3. SAIFURA

    Belum try betul2 lg..tp td calit sikit kat muka nmpk mcm ok. Cover cela2 bekas jerawat di muka..xperlu dah pki powder..good service by seller…fast respons..tqqq.. InshaAllah ada rezeki nt kita try full set pulak.

  4. SAZURLINA BINTI ISMAIL

    Dh try guna..mmg ringan texture ..cuma rasanya review kat fb tu overclaim sgt😅fd ni mmg ok cuma,sama je mcm fd yg lain..bila pegang muka,ada je kesan tggl kat tgn..kat fb tunjuk x tggl kesan kononnye😅..nasib baik senang blend cantik..tq seller..
    Good product quality
    Good value for money
    Fast delivery

  5. HAFIZAH BINTI SAAT

    Memng bgus produk ni. Sblum ni pun prnh pakai tp order dgn seller lain..kali ni try order dengn seller ni pulk..sama kejadiannya…dh try pakai pun..memng puashati..tq seller👍👌😘

  6. SURINA BINTI HAJI MOHD AMIN

    🤭 dari dulu nak beli xnak beli..risau gak tak ori..beli mahal. Last beli gak scan dan memang ori.. try dulu lah pakai shade ni. Rm99 memang berbaloi sy rasa. Blm try lagi foundation dia..tgok mua pakai mcm best je. Kalau best repeat lagi.❤️❤️❤️❤️ sukaa.

  7. KHUZAIMAH

    Thank you so much seller received in good condition..easy to used..really satisfied with the result..TQ

  8. IQA

    Alhamdullilah barang dah sampai dan dalam keadaan yang baik. Pembungkusan yang bagus dan penghantaran pun sangat pantas. Memang best guna luxe ni, elok jer blend ngan muka kita n tidak bercapuk bila berpeluh👍😁

  9. NUR SHAHIRA BINTI ZAHARI

    J&T lambat hantar sepatotnya 1 hari dah sampai. Tapi foundation dia sgt full coverage.. pakai sket dah cukup..

  10. NOR AZREEN BINTI ZAKARIA

    Teksture dia sangat ringan dan full coverage. sangat puas hati.. Jerawat pon tak nampak bila pakai

  11. NOR AMAL NAJWA BINTI SAINARUL

    Selamat terima dgn baik. Sesuai dgn skin tone sy, senang nak blend, tekstur pekat tapi ringan. Ada fragrance lembut mcm lotion, tapi tak overpower sgt. Lipmatte warna cantik. Recommended utk yg mekap nak ke kerja sbb cpt dan mudah nak apply.

  12. IMANINA NADIA

    memang foundation yang paling best penah pakai. senang untuk ratakan dekat muka… tidak bercapuk… tahan lama dan full coverage.

  13. NOR HAMIDAH BINTI ABDUL MUIN

    Barang cepat sampai.. dan semua nya ok.. tq seller.. boleh repeat order lg..

  14. NORFAZIHA

    ringan smooth konfem cantikk super gojes letoppss. full coverage smpi muluss muka
    servis delivery sgt2 laju, seller pn respon chat laju..terbaik servis

  15. NORASMAH BT RAMLI

    Best sgt..ringan mcm xde letak ape2 pun kat muka..

  16. MAS ZULIANA

    high coverage, boleh tutup redness Coverage foundation ni best sbb blh tutup habis parut² dekat muka.

  17. NORAIDAH BINTI BIDIN

    love terukkkkkk , tak pakai concealer apa pun mmg raw and smooth je

  18. SITI HAWA ABU MANSOR

    Foundation nya best, full coverage tak melekit, boleh pakai foundation tanpa letak bedak..puas hati

  19. RAIHANIE NGAREGA ABDULLAH

    Wow sangat cepat sampai..order semalam, hari ni dah sampai terbaik

  20. JURANAH BINTI TUIN

    Dah try , dan memang full coverage,thanks seller

  21. SYAIDA BINTI

    Pakai sikit pun dah cukup tutup jeragat bekas2 jerawat.ringan dekat muka.lepas pakai ada effect glowing.tak rugi beli.makeup remover pun best free gift ada 4. Thankyou seller…

  22. NIK ASMAH HAMAD

    Alhamdulillah, barang dah sampai dengan selamat..banyak kali dah repeat..x penah mengecewakan.. TQ seller!

  23. NURULHUDA

    The best foundation i ever had..senang nk blend, cover 1 muka, igt dpt foundation je ade plk span nya skli.Tq seller..msti repeat lgi.Best gilerr kot. Tq seller

  24. FAUZIANA

    mmg sgt ringan..dap² jer terus cntik.da guna Kali ke 2. Penghntaran mmg laju.seller cepat jer pos…

  25. SHUHAIDA

    2 hari je dah sampai .. masa nk order debar juga la takut tak sempat guna pula nnti… alhamdulillah thank you seller

  26. QALSUM HASAN

    Memang suka luxe foundation berbulan tahan sebab pakai sikit je. Dia full coverage.

  27. NINA AZLAN

    terbaik mmg full coverage..brg smpi dlm keadaan baik elok ..posting pun cpt

  28. HANIM

    mmg best sgt pakai foundation ni. tak bercapuk bila pakai mask. kali ke-2 beli. 1 beli dkt anak sedara. sbb dia pun kata bestnya pakai foundation ni.

  29. HIDAYAH

    Alhamdulillah..brg selamat sampai..tq seller.. penghantaran sgt laju..semlm order ari nie dah dpt

  30. ASMAA YUNUS

    Cantik sangat sangat. Letak sikit je terus boleh cover parut apa semua. Yang penting dia tak cacky bila kena peluh.

  31. MISZ SU

    Terima Kasih saller sbb bungkus barang dgn sangat baikkk .. Saller sangat mudah berurusan .. saya order item ni time urgent nk guna dan saller sgt memahami .. ikutkan 2 hari lepas saya order baru pos spttnya , tp disebabkan sya nm guna awal . Dia terus pos hari yg sama .. sgt recommanded .

  32. DIANA RAZLAN

    Best gila, sangat2 full coverage dan smooth. will repeat soon♥️

  33. ZURIDAH ABU RAHMAN

    Terbaikkk lah, 😊😊😊 barang sampai awal.. Postage on time… Seller ramah pulak tu.. Mmg recommend laa dekat kedai ni, snng sgt nk berurusan. Lepas ni repeat sni jaaa. 👍👍 Siap ad free gift lagi

  34. ZURIYANIS

    Best foundation ni..yang mana suka simple je, xnak apply bedak,sangat2 recommend.. by the way, dah kali kedua beli foundation ni..

  35. MAIZATUL AKMAR BINTI

    Barang diterima dalam keadaaann baikk saya dh pkai cantik warna dia bau pun ok kotak dia cantik ada bling2 pakai sikit dah ok tak perlu pakai tebal2 n sangat berpuas hati dengam baramg harap boleh tahan berbulan2 sebab pakai sikit2 je harga pun boleh tahan terima kasih kepada seller 😂😊😋😍😘🤩🥺🤫🤭 tq saya sangat suka dengan produk ini nanti saya beli lagi

  36. SUHAILA

    the best local foundation so far… memang jatuh cinta sangat… dah 3 kali beli… tahan lama and mampu tutup semua cela.. seller memang terbaik semalam order hari ni dah sampai…

  37. AKMAR YUSLI

    Love the texture . Thick but very lighweight and easy to blend. Bau wangi! Yg penting fully coverage ailaikkkkkkkkkk😍❤️

  38. NORDIANA

    full coverage. Saya sangat suka. Ni kali kedua beli foundation ni

  39. NURHASLIZA BINTI ZOLKIFLI

    Alhamdulillah..pnghantaran pantas. Dah try guna. Tak bercapuk. Color sesuai dgn saya yg sawo matang ni.Thnks seller…

  40. YASMI

    Love love love..bungkus dgn baik.penghantaran cpt.terima.kasih seller nanti abis bole repeat lg 😊

  41. MAZNIHA BINTI MOHD IBRAHIM

    Best gila pakai foundation ni wehhhhhh !! Rugi la sapa tak beli 😩😩😩 betul2 boleh tutup cacar cela kat wajah oi

  42. NORAINI BINTI MUHAMAD NGASRI

    Lama dah pakai jenama ni untuk makeup. Memang nice. Texture liquid and coverage sangat2. Recommended. Postage free, best sangat. Seller also okey.

  43. NOR ASMAH BINTI MOHD

    Best pakai.. cepat meresap.. tak berminyakk.. sesuai utk kulit yg berminyak.. senang nak blend🥰🥰

  44. NORMALA BINTI MOHD KASAH

    Saya sgt gembira kerana penghantaran yg sgt pantas.. Ordered semlm, hari ni dh sampai.. Dh try foundation, mmg tekstur best. Tq for the free gift.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *