Select Page
Sale!

LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

RM99.00

17.1k sold

1783 Customer Reviews

694 reviews for LUXE FOUNDATION SPECIAL SET

  1. JULIANA ARSHAD

    haii…best pkai luxe ni…rasa ringan jer x bercapuk.. Nanti habis boleh repeat lagi..

  2. NORZANA

    Terima kasih seller, penghantaran sangat cepat.. Sangat puas hati dengan service seller ni.. Lepas ni boleh repeat order lagi lahhh..

  3. IZAN AG

    Diterima dlm keadaan baik, product yg berkualiti, harga pun agak berbaloi berbanding dari seller lain, penghantaran yg pantas dam service yg baik dari seller.. thanks for the gift… Recommended.

  4. PHYLLIS ERUNA LICHO

    Foundation ni mmg best sangat..senang nk guna..rasa ringan je bila pakai….

  5. SITI

    Best giler foundation ni! Pakai sikit pun dah cover..

  6. HAMIDAH BINTI SAID

    Foundation best, tak cakey pun bila pakai. Saya tak tempek banyak pun guna sikit2 je sebab texture dia agak tebal ?? Plus, penghantaran sangat cepat!

  7. CYDA

    Fall in love dgn foundationnyaa…nnti nk repeat order

  8. ELIANI

    sampai dah barang .laju jer seller pos..foundation ni mmg tahan lama n dpt cover cacat cela

  9. ROSNANI BINTI OMAR

    1st time buying this product and try it a bit just now. The coverage is very good ????

  10. ROSEZANAH

    barang sampai dalam keadaan baik dan penghanataran juga cepat. terima kasih… ??

  11. NURLIYANA BINTI MOHD ISA

    Tq seller penghantaran yg sngt pantas. Free gift pun byk. Sngt berbaloi baloi. Tak sabar nk guna. Ini first time sy guna produk Luxe

  12. NORHAINI ANDI BAMBANG

    Saya dah repeat 2 kali..memang bagus….tutup semua cacat cela kat muka..dan tahan lama..pakai sikittttttttrt je guys….air pakai dekat 4 bulan githeww..jimat super jimat..ni la fondation paling berbaloi ai pernah try nak di banding kn dekat watson…so cepat beli..

  13. WAN ROSLIZA BY WAN YUSOFF

    Pertama kali guna trus jatuh hati..tq sealer ??, nak order lg

  14. NORHAZIYATI BT BASHRI

    Tq so much seller… Barang sampai dalam keadaan baik.. delivery pantas… Service tiptop

  15. FATIN NABILAH BINTI ROSLAILE

    Tqsm seller, penghantaran yang pantas dan pembungkusan yang kemas dan menarik bubble.. Dah banyak kali beli dengan seller ni, memang original. Yg penting luxe dpt menutupi cela

  16. NOR HASLINDA BINTI ZAINOR ARIFFIN

    Mula2 tgk mcm gelap tone dia, tp pakai dia match dgn skin. Full coverage.

  17. NUR FATIN SYAZWANIE BINTI MOHAMMAD IBRAHIM

    Easy to blend,Pkai tebal skit bru blh full coverage,Mekap nmpk cantik lps bbrp jam!

  18. NOORAKMAR

    Mmng pengguna setia luxe foundation??full coverage and give finishing yg shine2! Nampak muka glow gitu..Super jimat dlm 2 bulan bru hbs

  19. ROZIAHWATI

    Penghntran cepat..barang elokk cntikk xde rosakk..tq sellerr

  20. SITI NUR AZIZAH

    Penghntran cepat..barang elokk cntikk xde rosakk..tq sellerr

  21. AISAH

    sampai dah barang .laju jer seller pos..foundation ni mmg tahan lama n dpt cover cacat cela

  22. SUTERALYNA

    Penghantaran pantas, barang dibungkus dengan kemas dan kualiti barang memuaskan

  23. HASTINI HASSIM

    Foundation yang sangat baik, full coverage,Tekstur foundation sangat lembut dan sesuai untuk semua majlis. Saya sangat sukakannya. Tq seller

  24. SAMSIAH

    Tqsm seller, foundation yg paling sy suka, menutup smua cela.

  25. ELLIZA

    Love the texture, easy to blend, full coverage, it cover all my dark spot and my eyebag.

  26. NURULFARANIS YAAKOB

    Brg sdh smpi..laju jgk..tq seller.. packaging cntik bukan kaleng ..semua ok.. good job seller

  27. NOOR HIDAYAH BINTI MOHD HASHIM

    Mmng pengguna setia luxe foundation??full coverage and give finishing yg shine2! Nampak muka glow gitu..Super jimat dlm 2 bulan bru hbs

  28. NORHANI BINTI CHE NOH

    Dah terima dan puas hati dgn foundation dan free gift

  29. ZAINAB BT SELAMAT

    saya memang pengguna foudation luxe perfect ni, memamg best giler pakai ni, makeup memang cantik & stay lama dari pagi hingga petang. packaging bagus, semua dibalut bubble wrap, memang recommend untuk beli dengan diseller.

  30. AFIZAH

    Thank you so much seller.Penghantaran sgt cepat .Semoga dimurahkan rezeki awk.

  31. NORBAIZURA MOHD ZAKRI

    Barang sampai dgn baik, dia punya bubble wrap tebal . Then dia punya foundation mmg suka gila2 sbb full coverage . Calit sikit je mmg dh tutup bekas jerawat

  32. MUHAMMAD SYAFIQ BIN JAMALUDIN

    Suka sgt foundation ni.sesuai utk kulit saya..tak Naik jerawat dah mcm foundation lain…harga berpatutan…tahan la almost 2 bln utk saya…bila pakai rasa mcm x pakai apa2.

  33. SITI NORASHIDAH ROZALI

    Brg smpai dlm keadaan baik??kotak tidak kemek????cream kena kulit yaa cntik??pengantaran pnts dan byk free gift????

  34. AMIRA SYAFIKA BINTI ANI

    Barang dah sampai..thank you seller…mmg 100% tutup cela, tp bg yg kulit kuning langsat, ianya nmpk mcm agak kelabu bila apply. Nnti repeat beige pula

  35. SITI HAJAR BINTI MD SAAD

    Sis,semlm wedding aunty saya,time guna fd luxe tu terus fall in love sesgt sis,cantik..mudah blend n tk bercapuk pon, thankyou so much sis, nmpk berseri pulak muka.

  36. NUR AMIRAH HAZLIELY

    Hi sis, Memang best giler pkai foundation luxe ni, tak bercapuk langsung. Dan lipmatte dia pulak so soft sangat best pakai. Love sgtt dgn luxe

  37. ZALINA BINTI RAZALI

    Penghantaran mmg tiptop cepatttt terbaikkkkk la sis. Foundation mmg ori sbb saya mmg pngguna luxe yg tegar hehehehe nnti kalau hbis boleh repeat dgn seller ni

  38. MASHITHAH BT SOFIYAN

    Foundation ok, ringan mcm x pakai fd. Bila sentuh muka xde melekit mcmx pakai apa2

  39. NORAZIZAH BT

    Best nnti repeat lg, Luxe ni pkai dia senang bland… Tk capok, ttup cela kt muka..klo pkai kat muka ringan je.. Puas aty la sya beli luxe ni

  40. SARAHA

    Sikit je pakai.. Omaigod.. Full coverage.. Without any lghting or filter.

  41. NUR JANNAH

    Best sgt.. Pegang muka pun, xd cap jari langsung.. Mmg recommended gila fd nii.. Terus cover smua benda dkt muka.. Finishing smooth jee…

  42. ZULIANA AHAP

    Sis… Nakk bgi feedback luxe fd.. So cantik bila apply dkt skin kitee tauu.. Nmpk more glowing.. Mkin lama makin lawaa.. Takk bcapuk.. Nak mekap pon amek msa 10minit mcm too jee.. Jimat btol msa.. So in love.. Sye keje 7jam.. And muka lgsg tk becapuk mkin glowing..

  43. HANANI ROSLI

    Ok sngt2.. Puas hati.. Tk menyesal beli.. Tapi rugi kalau tak beli..hehehe. Dh try semlm,sapu sikit pun terus boleh cover parut2 yg ada..krim dia pon sng nak ratakan kt muka. Memang best la

  44. NURUL SHAMILA

    Luxe memang the best, senang sangat nk blend.. Excited gila dapat terus je bukak and pakai. Luxe memang cover parut parut tu yang best

  45. SUMAIYAH MOHD AMIN

    Memg cover jerawat seketul sy la.. Best hehe, sya pakai elok.. Walaupun sy amek kod natural. Tp betul, xgelapkan muka n xnampak jadi kelabu pun, Hehehe.. Okeyy.. Rasa sesuai dgn warna kulit sy. Hehe. Then ni tgh ari dk tngok cermin xbercampuk.. Padahal dh kuar panas ke ekon, ekon ke panas.. hehhe terbaik lah

  46. AZURA

    Excited gila pakai xhenti2 plk tu selfie dari tudung helok, jd xhelok still want selfie, Love sangat dgn luxe..

  47. DMINUSBEAUTY

    Sis nak bgi feedback, Kawan ada tegur muka saya glowing guna foundation ni.. Full coverage dia ckp.. Masa tu lunch.. Mula guna risau juga sebab saya kan ada mslh kulit muka bminyak.. Td saya cuba makeup.. Mmg cantik..

  48. CHEA SIAW MEI

    hai sis.. Tdi sye try guna luxe foundation mmg sdp sangat pkai.. Ttup hbis lah parut tu.. Lain lh yg sya pkai foundation sblum ni. Suka sgt..

  49. NURUL NOR FATIN HIDAYAH BINTI YACOB

    Hye sis, nak bagi feedback. Ni gambr masa saya jadi pengapit. Makeup by myself. 100% Luxe FD. No concealer, no compact powder no loose powder or etc. And puas hati gila bila makeup pukul7 pagi tahan sampai 12 malam. Tak crack langsung. Dengan photoshoot dalam keadaan hujan gerimis.Berpeluh nya lagi. After semua tugas selesai, saya check muka tgk mana yg perlu di touch-up. You know what? i’ve nothing to do. So satisfied. Thanks so much! Loveyaa

  50. JUNE-NAINI MOHD NOOR

    Sumpah sukaaa sangat sangt ,tu pon ltak sikit dah nampak oka sangat.. Sukaalaa nampk smooth je

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *